Upplands Väsby | Sjöö's Fastighetsförmedling

Sjöö's

Fastighetsförmedling

Din mäklare i

Upplands Väsby

Fastighetsmäklare som är specialister på Upplands Väsby. Vi finns för dig, kontakta oss.

Personlig och professionell service där du som kund alltid står i fokus!

EXCELLENT
16 reviews on
Ingrid B
Ingrid B
2023-01-28
En mycket bra mäklare som satte sig in i vårt försäljningsobjekt, gav trygga råd och återkopplade samt genomförde försäljningen på ett mycket proffsigt sätt. Rekommenderas.
Malin Bellman
Malin Bellman
2022-12-02
Tack Anette. Du e bäst😊 kan varmt rekommendera!
enkhmunkh munkhdorj
enkhmunkh munkhdorj
2022-05-05
Anette har hjälpt oss med flera försäljningar, nu senast med vårt radhus till ett rekordpris i området. Vi är jättenöjda och glada, hon är ett riktigt proffs. Vi rekommenderar henne starkt!
Annelie Westman
Annelie Westman
2022-04-21
Behöver du hjälp med att sälja eller du kanske ska köpa nåt, gå in hit👌💯 Supertrevliga och kunniga👍
Fredrik Bjarnemar
Fredrik Bjarnemar
2022-02-04
Otroligt kompetenta mäklare. Både gjort köp och försäljning till en dans på rosor.
Beker Fissahaye
Beker Fissahaye
2022-01-18
Tack Anette. Jag är jätte-nöjd med försäljningen av min lägenhet, kommer att anlita dig igen i framtiden.
Susanne Eriksson
Susanne Eriksson
2022-01-11
Tack Anette för all hjälp. Du är väldigt professionell med stort kundengagemang. Väldigt glad att jag hade dig som mäklare vid mitt första lägenhetsköp. Jag vill ge dig mina bästa rekommendationer.

Om Sjöö's Fastighetsförmedling

Välkommen till Sjöö's Fastighetsförmedling, din lokala fastighetsmäklare i Upplands Väsby! Vi är en erfaren och kompetent fastighetsmäklare som har som mål att hjälpa dig att sälja eller köpa din drömbostad.

Vårt kompetenta team

Vårt team av mäklare är välutbildade och har en bred erfarenhet inom branschen. De har en god kännedom om Upplands Väsby och omgivningarna, vilket gör att de bättre kan förstå dina önskemål och behov. Våra mäklare har en passion för att hitta den perfekta bostaden för våra kunder och strävar alltid efter att leverera en exceptionell mäklartjänst.

Stöd och rådgivning under hela förmedlingsprocessen

När du anlitar oss som din fastighetsmäklare kan du vara säker på att du får stöd och rådgivning under hela förmedlingsprocessen, från den första visningen till den sista signaturen på kontraktet. Vi har en detaljerad marknadsföringsplan för varje fastighet vi förmedlar, som inkluderar en kombination av digitala marknadsföringsstrategier och traditionella metoder för att säkerställa att din bostad når ut till så många potentiella köpare som möjligt.

Ett ledande fastighetsmäklarföretag i Upplands Väsby

Vi är stolta över att ha blivit ett ledande fastighetsmäklarföretag i Upplands Väsby och vi arbetar ständigt med att förbättra vår service för att möta våra kunders behov. Vi vill göra din fastighetsförmedling till en bekymmersfri och stressfri process, så du kan fokusera på det viktigaste - att hitta din drömbostad.

Uppnå dina bostadsdrömmar med hjälp av Sjöö's Fastighetsförmedling

Om du söker efter en fastighetsmäklare i Upplands Väsby med stor erfarenhet och en passion för att hjälpa dig att sälja eller köpa en bostad, så har du kommit rätt. Kontakta oss idag för en gratis och obunden värdering av din bostad eller för att boka en visning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att realisera dina drömmar om en ny bostad!