personal | Sjöö's Fastighetsförmedling

På Sjöö's Fastighetsförmedling kombineras bred erfarenhet
med revolutionerande nytänkande

Din aktuella bostadssituation är viktig för oss, berätta gärna så hjälper vi er vidare. Läs mer om oss nedan och våra roller inom fastighetsförmedling.

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

För mig som fastighetsmäklare är det viktigt att ni som kunder känner er säker och trygg genom hela processen vid köp och försäljning av er bostad. Bakom mina affärer ligger hårt arbete och en stor entusiasm. Med unika lösningar för varje tillfälle och en handlingskraftig affärsplan så hjälper jag er gärna i ert livs viktigaste affär.
Jag är både uppväxt och bosatt i Upplands Väsby och har därmed en mycket god lokalkännedom. Varmt välkommen att kontakta mig för en framgångsrik och genomtänkt affär. Läs gärna mer om mig och de rekommendationer jag fått ifrån tidigare försäljningar.
Med vänliga hälsningar, Anette Sjöö

Love Sjöö

VD, Administratör

I min roll är mitt främsta mål att säkerställa att varje fastighetsmäklare kan leverera på högsta nivå och fokusera fullt ut på dig som kund. Vi på Sjöö’s fastighetsförmedling strävar ständigt efter att överträffa förväntningar och skapa långsiktiga relationer med våra kunder.
Om du är nyfiken på oss eller önskar diskutera ett potentiellt samarbete, tveka inte att kontakta mig. Jag ser fram emot att höra från dig och skapa en framgångsrik fastighetsaffär tillsammans. Väl mött!

Med vänliga hälsningar, Love Sjöö