personal | Sjöö's Fastighetsförmedling

På Sjöö's Fastighetsförmedling kombineras bred erfarenhet
med revolutionerande nytänkande

Din aktuella bostadssituation är viktig för oss, berätta gärna så hjälper vi er vidare. Läs mer om oss nedan och våra roller inom fastighetsförmedling.

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

För mig som fastighetsmäklare är det viktigt att du som kund känner dig säker och trygg genom hela processen vid köp och försäljning av din bostad. Bakom mina affärer ligger hårt arbete och en stor entusiasm. Med unika lösningar för varje tillfälle och en handlingskraftig affärsplan så hjälper jag er gärna i ert livs viktigaste affär. Jag är både uppväxt och bosatt här i Upplands Väsby och har därmed en mycket god lokalkännedom. Varmt välkommen att kontakta mig för en framgångsrik och genomtänkt affär. Läs gärna mer om mig och de rekommendationer jag fått ifrån tidigare försäljningar hos www.hittamaklare.se.
Med vänliga hälsningar, Anette Sjöö

Love Sjöö

VD, Administratör

Jag har i flera år arbetat med att hjälpa och underlätta fastighetsmäklares vardag, i min roll ser jag till att fastighetsmäklaren kan prestera på hög nivå och fokusera på dig som kund. Jag driver sedan år tillbaka Sjöö’s Fastighetsförmedling, är du nyfiken på oss eller vill presentera ett samarbete?
Tveka inte att kontakta mig, väl mött!
Med vänliga hälsningar, Love Sjöö