Torremolinos Sjöö's Fastighetsförmedling

Torremolinos

Takvåning till salu i Torremolinos

 • Pris: 450 000 EUR
 • Pristyp: Högstbjudande
 • Rum: 3

Property Manager

Love Sjöö

Kommande visningar

Kontakta mäklaren för visning

Film

Bilder

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25

Planritning

Fakta

Takvåning till salu i Torremolinos

En duplex takvåning med 3 sovrum och 2 badrum 80 m till Torremolinos strand! Denna vackra och ljusa lägenhet ligger bara några steg från stranden Bajondillo i Torremolinos. Precis runt hörnet kan du njuta av de många strandrestaurangerna, simma i Medelhavet eller koppla av i en yogaklass på sanden och titta på soluppgången. Det är också omgivet av alla tjänster och bekvämligheter du kan behöva. När du går in i byggnaden genom en gågata tar hissen dig till denna hörn-duplex och du kommer in i ett soligt stort vardagsrum med ett helt renoverat öppet kök fullt utrustat. Till höger om entrén har du även en extra garderob. Framför, en av de tre terrasserna denna magnifika fastighet har, en sydost täckt terrass på cirka 10 m2 med viss havsutsikt. Längre till vänster har du två nyrenoverade badrum båda med dusch och två dubbelrum med inbyggda garderober, ett med direkt utgång till terrassen. En trappa tar dig till översta våningen där du har den här lägenhetens juvel: ett tredje rum som används som matsal/mötesplats med en 6 m2 terrass i norrläge och ett magnifikt solarium på 74 m2 där du säkert kan njuta hela dagen sol, havsutsikt och ha fantastiska familje- och vänners stunder året runt. Utöver alla dessa fördelar har fastigheten ett stort förråd i solariet, elektriska persienner, varm och kall centraliserad luftkonditionering och en underjordisk parkeringsplats samt möjlighet att köpa en andra parkeringsplats i anslutning till den som ingår i priset. På grund av det utmärkta läget för denna duplex är det en mycket framgångsrik hyresinvestering, ett perfekt semesterhus eller en bekväm permanentbostad, bara 15 minuter från Malagas flygplats.

Allmän information

 • Pris: 450 000 EUR
 • Pristyp: Högstbjudande
 • Antal rum: 3
 • Boareabeskrivning:
  Terrass area: 92 kvm
  Total area: 207 kvm
 • Fastighetsbeteckning: Torremolinos
 • Objektstyp: Lägenhet

Byggnad

 • Byggnadskommentar:
  Utsikt: havsutsikt
  Orientering: Sydost
  Pool: nej
  Trädgård: nej

Ekonomi

 • Samfällighet: 864 EUR/år
 • Renhållning: 80 EUR/år
 • Summa driftkostnad: 944 EUR/år

 • Fastighetsskatt/-avgift: 876 EUR

 • Boendekostnadskalkyl:
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Parkering

  • Garage

Området

Torremolinos var charterturismens vagga stad på Costa del Sol på 1960- och 70-talen. Bara ett par kilometer från Malaga flygplats har staden en 7 km lång kustlinje med härliga sandstränder som sträcker sig från Málaga i öster till Benalmadena i väster. Stadsdelen La Carihuela är byggd kring den gamla fiskebyn och är en vacker, charmig del av staden. Här finns några av stadens allra bästa fisk- och skaldjursrestauranger. Det finns flera attraktioner som Torremolinos Aquapark, som ståtar med den högsta vattenrutschbanan i Europa, Krokodilparken och den botaniska trädgården.


Namnet Torremolinos, "väderkvarnarnas torn", fick staden på grund av de fjorton väderkvarnar som fanns runt byn på 1700-talet och hölls igång av tre bäckar som rann ut i havet vid stranden Bajondillo. Med sina 67 492 invånare är Torremolinos idag den sjunde största staden i provinsen Málaga och ligger 12 kilometer från Málaga stad och bara sju kilometer från flygplatsen. Den 27 september 1988 blev Torremolinos en självständig kommun efter att tidigare ha varit en stadsdel i Málaga stad. Mer än 100 olika nationaliteter är permanent registrerade här, och utlänningar utgör 26 procent av den totala befolkningen. Av dessa kommer 75 procent från EU-länder; den största gruppen kommer från Storbritannien, följt av Nederländerna, Tyskland, Frankrike och Skandinavien.

Intresseanmälan

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.