anlistaoss | Sjöö's Fastighetsförmedling

Vårt erbjudande vid varje bostadsaffär

På Sjöö's Fastighetsförmedling erbjuder vi det där lilla extra som man så innerligt önskar när man ska göra sin livs bästa bostadsaffär. Våra ledord är bred kompetens, trygg bostadsaffär, försäljning i fokus & service i högklass. Läs mer om vårt koncept nedan och följ detaljerat med på vad vi kan erbjuda dig i din bostadsaffär.

Vårt första möte

Förutsättningslöst får ni en professionell bedömning från vår mäklare på ert bostadsvärde utifrån dagens marknad. Hur er bostadssituation ser ut i dagsläget ligger till underlag för vilken plan vi lägger upp inför er försäljning, berätta jättegärna om era bostadsdrömmar för oss. Vi presenterar vårt material och hur vi bidrar och jobbar emot er livs bästa bostadsaffär.

Marknadsföring

Viktigt fokus i våran marknadsföring av er bostad är att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Köpare söker bostäder på olika plattformar och vi annonserar på de främsta. Vi marknadsför våra bostäder på Hemnet.se, Booli.se, Facebook.se & vår egen hemsida Sjoofast.se. Allt för att nå ut till så många som möjligt.

Områdesbeskrivning

Redan på vår hemsida beskrivs närområdet kring det bostäder vi förmedlar. Här erbjuder vi en mer detaljerad inblick i området för den intresserade. Här får man svar på de viktiga frågorna bland annat, vart ligger närmaste skola för mina barn, livsmedelsbutiker, aktiviteter och motionspår? Våra mäklares lokalkännedom följer med i hela försäljningsprocessen och höjer inte bara intresset utan även slutpriset. Vi visar gärna hur vi presenterar just ert område inför er framtida försäljning.

Visning

Vi jobbar efter faktumet att det är omöjligt att lämna vår visning utan att ha fått sin fundering besvarad. Därför är vi alltid två personer på visningar där vi förväntar oss större samlingar, ansvarig mäklare sköter dialogen med kunderna inne i bostaden och en medhjälpare välkomnar i hallen. När en köpare skulle önska en privat visning och det passar er som säljare så är det en självklarhet för oss. I dagsläget med anledning av covid-19 anpassar vi våra visningar. Vi begränsar antalet besökare samtidigt och vi bjuder på handsprit så länge det går att införskaffa.

Uppföljning & Budgivning

Vi följer gällande lag när det kommer till budgivning på våra bostäder. Vi förmedlar mellan parterna och framför alla förslag från budgivare till er som säljare. Vår fastighetsmäklare ser alltid till att ni är direkt uppdaterade på läget och kan följa alla steg. Vi finns där under hela processen som understöd för att uppnå ett utmärkt avslut tillsammans.

Kontrakt & Tillträde

Våra mäklare går detaljerat igenom de juridiska avtalen samt överenskommelserna om handpenningsbelopp och tillträdesdatum. Vi förbereder lösen av lån och sköter dialogen med bankerna. På tillträdesdagen avlutas affären, dom sista handlingarna upprättas och nycklarna överlämnas mot slutgiltig betalning. Våra mäklare har över ett decennium i erfarenhet av att upprätta bostadsförsäljningar. Ni är i trygga händer genom hela affären.

Anlita oss

Vi jobbar emot att förmedla en trygg bostadsaffär, när passar det er att låta oss berätta mer?